Terug

Contact informatie

Merijntje Gijzenstraat 3-G
4906 EA Oosterhout
T. 0162-461998
E. psychologie@vangurp-mertens.nl

KvK. 58663711

openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag -
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag -
 

 

Praktijk voor Psychologie Mertens

 

Ik, Joëlle Mertens, ben als psycholoog (en als fysiotherapeut) in 2006 gestart in Gezondheidscentrum Vrachelen omdat ik aansluiting zocht met andere disciplines in de eerste lijn om zodoende samen optimale zorg te kunnen bieden. Er wordt bijvoorbeeld nauw samengewerkt met de huisarts, de praktijk ondersteuner van de huisarts (POH) GGZ, en de psychosomatisch fysiotherapeut. Echter ook buiten het centrum wordt er samengewerkt met alle andere huisartsen in regio Oosterhout, hun praktijkondersteuners GGZ en collegae psychologen.

Binnen de psychologie bied ik met name de specialismen: cognitieve gedragstherapie en EMDR (traumabehandeling).

Inhoudelijke kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarnaast vind ik het van belang dat ook de randvoorwaarden aan kwaliteitseisen voldoen. Te denken valt daarbij aan een prettige begripvolle bejegening, toegankelijkheid voor iedereen en een goede informatieverstrekking.

U als patiënt mag van mij iets verwachten, maar ik ook van u. We hebben elkaar nodig voor een goede samenwerking en een optimaal resultaat!

 

Mocht u meer willen weten over Praktijk voor Psychologie Mertens? Neem gerust een kijkje op de site. Hier kunt u alle praktische informatie vinden waarnaar u op zoek bent: www.vangurp-mertens.nl